Pagina's

donderdag 17 april 2014

Pretty Pastels - MUA // review

Toen ik gisteren het Kruidvat binnenliep zag ik dat de nieuwe MUA (of Make-Up Academy) stand er al was. Wat een mooie producten allemaal! Bovendien is alles erg budgetproof. Ik koos voor het 'Pretty Pastels' oogschaduw palette.

 

In het palette zitten 12 mooie pastelkleuren en een kwastje. Ze zitten in een licht, zwart doosje met een raampje voorin. Zo zie je meteen welke kleuren er allemaal inzitten, erg handig! Bij het swatchen merkte ik het meteen: alle kleuren zijn enorm gepigmenteerd. Er komt dus heel veel poeder af en een laagje is genoeg voor een mooie, dekkende kleur.


Het nadeel is dat de kleuren geen naam hebben, terwijl bijvoorbeeld het 'Undress Me Too' palette van MUA dit wel heeft. Ook gaat het doosje moeilijk open, hopelijk gaat het hierdoor niet snel kapot...


Hier zie je de bovenste laag van het palette:


En hier de onderste:
 
 
Zoals je ziet: 12 prachtige pastelkleuren! Vooral de felroze en de blauwe vind ik mooi. Ook kunnen de lichte kleuren perfect als highlighter dienen. Verwacht je dus maar aan elke mooie looks die ik je binnenkort zal laten zien!

Het palette is te koop bij Kruidvat voor 5,99 euro per stuk. Heb jij dit palette al in je bezit?
 

-XOXO, Eva-

6 opmerkingen: